Hae töihin
Uratarina-Nina

Jo muutaman vuoden suoramyynnin parissa työskennellyt Nina aloitti työt Kotikonttorilla heinäkuussa.

– Olen koulutukseltani lähihoitaja, mutta en atooppisen ihottuman vuoksi pysty tekemään oman alani työtä, joten tämä on sopinut minulle loistavasti. Näin pandemia-aikana koen myös olevani tässä työssä turvassa, Nina kertoo. 

Nina on saanut puolen vuoden aikana hoitaakseen useita mielenkiintoisia projekteja. Kesällä hän alkoi tehdä myös asiakaspalveluhommia ja on kehittynyt niissä kiitettävästi. 

Huijausfirma vaihtui mielenkiintoisiin haasteisiin

– Minulla on kokemusta myös niin sanotuista huijausfirmoista, joten todella arvostan sitä, että täällä minuun uskotaan ja luotetaan. Saan palveluesimieheltäni aina hyvää palautetta ja kannustusta. Ainoa haasteeni on, että pitäisi vain luottaa enemmän itseensä, Nina toteaa. 

Uusien projektien opettelu vie aikaa, mutta on palkitsevaa huomata, kuinka taidot kehittyvät:

– Aluksi tuskastelin sitä, kuinka hidas olin sähköpostityössä, mutta nyt huomaan, että parissa kuukaudessa olen tullut huomattavasti nopeammaksi. 

Nina arvostaa Kotikonttorilla työskentelyssä ennen kaikkea sitä, että huonoinakin päivinä saa tukea: 

– Joskus, kun tuntuu, ettei työ oikein lähde, laitan viestiä palveluesimiehelleni. Hän sitten kuuntelee pari puheluani ja saattaa esimerkiksi neuvoa, että pieni sanamuodon vaihto saattaisi auttaa. Näin ne haasteet aina selätetään, Nina kertoo. 

Työ, jota ei malttaisi lopettaa

Työhönsä intohimoisesti suhtautuva Nina tekee töitä joka päivä 9–17, ja silloin tällöin myös lauantaisin: 

– Aamulla töiden aloittaminen ei ole koskaan hankalaa ja joskus työpäivä venyy iltakuuteen. Siinä minä vain istun koneen ääressä, kun ihmettelen, miten kiva työpäivä on taas ollut.

Toisaalta työ saa joskus väistyä tärkeämpien asioiden vuoksi ja Kotikonttorilla on suhtauduttu ymmärrettävästi esimerkiksi siihen, että Ninan on välillä ollut pakko olla hoitamassa sairasta isäänsä. 

Työpäivän jälkeen Nina rentoutuu tarttumalla uusiin haasteisiin:

– Olen vasenkätinen, enkä koskaan koulussa oppinut neulomaan tai virkkaamaan. Jonkin aikaa sitten yksi ystäväni opetti sen minulle, ja esimerkiksi kaksi torkkupeittoa on jo syntynyt, Nina naurahtaa. 

Kotikonttori mahdollistaa hyvän elämän

Kun tietokone iltaisin sammuu, jää paljon aikaa myös lasten kanssa puuhastelulle, kun esimerkiksi työmatkaan ei kulu minuuttiakaan. 

– Minulla on kokemusta tästä työstä jo pidemmältä ajalta, ja voin olla tyytyväinen myös siihen, kuinka tienaan nykyään. Minusta tuntuu, että Kotikonttorilla minun on mahdollisuus tienata enemmän kuin aiemmin. 

Kotikonttorilla työskentelyä Nina suosittelee melkein kaikille:

– Tässä työssä todellakin pärjää kuka tahansa, joka vain on sosiaalinen ja tykkää jutella ihmisten kanssa. Ja voi olla varma siitä, että jos ei ihan heti pärjää, saa kyllä kannustusta ja tukea. Tämä on ihan mahtava firma, Nina toteaa hymyillen.

Testaa, voisiko työ sopia myös sinulle.

Testaa tästä
HAE TÖIHIN