Hae töihin

Tule meille töihin!

Suomen Kotikonttori on suomalainen suoramyyntiin ja -markkinointiin keskittynyt yritys. Meillä voit tehdä töitä siellä, missä ympäristö motivoi ja työt soljuvat arkesi kanssa – vaikka kotikonttorista Porista, Pihtiputaalta tai Balilta käsin – kunhan työympäristösi on rauhallinen. Voit hoitaa kaikki työsi perehdytyksestä lähtien omalta toimistoltasi. Tarvitset vain oman tietokoneen ja nettiyhteyden – aloittaa voit muutamassa päivässä.

Me tarjoamme vapauden lisäksi varmuutta elämääsi, ja siksi meillä on käytössä takuuprovisio. Etätyöstä huolimatta et ole yksin. Annamme täyden tuen päivittäiseen arkeesi.

Testaa sopiiko työ Kotikonttorilla sinulle!

TESTAA TÄSTÄ

Millaista työ Kotikonttorilla on?

Työ on myynti- ja markkinointityötä puhelimitse tietokoneen välityksellä.
Tarjolla on osa- tai kokoaikaista työtä ja työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia.
Tarjoamme kattavan koulutuksen työhön. Tarvitset vain oman tietokoneen ja internetyhteyden.
 

Olisitko se sinä?

Etsimämme henkilö on energinen ja motivoitunut aikaansaaja, jonka hyvä asenne välittyy puhelimessa. Sinulla ei mene kieli solmuun keskustellessa. Työskentelyotteesi on vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja tavoitteellinen. Tämä homma sopii niin osa-aikatyöksi opiskelijalle, kokopäivätyöhön, lisäansioita hakevalle, joustavan lisätulon lähteeksi yrittäjälle kuin lisäansioita hakevalle toisen työn rinnalle. 

Työtä tehdään etätyönä, mutta oma yhteyshenkilösi pitää sinusta huolta sekä tarjoaa kaiken tarvittavan tuen. Saat reilun palkkauksen onnistumisesi mukaan ja pystyt seuraamaan koko ajan palkkakertymääsi reaaliajassa työkoneesi kautta. Jokainen tehty kauppa tai onnistunut asiakaskontakti kampanjatavoitteiden mukaan lisää ansiotasoasi. Tiedät aina ennen työtehtävien alkamista miten provisiot kertyvät työtehtävissä. Työskentely Kotikonttorilla on taloudellisesti turvallista, sillä tulosprovisiopalkkauksen taustalla on aina takuuprovisiomalli, joka antaa turvaa vaikeampinakin myyntipäivinä.

Kannustava palkkaus

Palkkauksemme perustuu motivoivaan ja kannustavaan provisioon. Taustalla on kuitenkin aina turvanasi takuuprovisio työajastasi. Palkkapussisi kehittymistä voit seurata itse reaaliaikaisesti.

Joustavuus

Etätyö antaa mahdollisuuden sovittaa työajat siten, että myös vapaa-ajalle jää aikaa juuri sen verran kuin haluat. Voit myös työskennellä missä tahansa. Tee arjestasi sujuvaa Suomen Kotikonttorilla.

Monipuoliset työtehtävät

Kontaktoimme yrityspäättäjiä ja kuluttajia. Selvitämme, kartoitamme, myymme ja sovimme tapaamisia. Yhtä kaikki – asiakkaamme tarjoavat laadukkaat tuotteet ja palvelut.

10 syytä tehdä töitä Kotikonttorilla

Oletko kyllästynyt pitkiin työmatkoihin ja bussipysäkille juoksemiseen räntäsateessa? Tulisivatko lisäansiot tarpeeseen? Usko tai älä, mutta on olemassa työ, jota voit tehdä kotona – vaikka villasukat jalassa, juuri silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Tässä työssä et kuitenkaan joudu nyhjöttämään yksin näppäimistön ääressä, sillä se on myös äärimmäisen sosiaalista – pääset työpäiväsi aikana juttelemaan kymmenien – tai jopa satojen mukavien ihmisten kanssa.

Mikä se sellainen työ on? – No puhelintyö tietenkin. Me Kotikonttorilla olemme erikoistuneet juuri tällaiseen työhön, toisin sanoen tarjoamme asiakkaillemme puhelimen kautta tapahtuvaa suoramyyntiä ja -markkinointia. Meidän tehtävämme on siis hankkia asiakkaita meidän asiakkaillemme. Kyseessä on siis erittäin tärkeä työ, sillä ilman asiakkaita ei olisi yrityksiäkään – myöskään meitä!

Tässä vielä lista syistä, joiden vuoksi työ Kotikonttorilla maistuu niin monelle:

1. Palkkaus

Myyntityössä tulokset saattavat vaihdella. Emme halua sinun lannistuvan, vaikka aina kaikki ei menekään kuten rasvattu. Siksipä maksamme aina takuuprovision työajastasi. Tietenkin meillä on aina kannustava tulospalkkio. Palkkapussisi kehittymistä voit seurata itse reaaliaikaisesti.

2. Joustavuus

Meillä työskentelet juuri silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Ei kellokortteja, eikä työvuorolistoja. Riittää, että ilmoitat meille, millaisina aikoina haluat työtä tehdä – näin voimme olla tukenasi, jos sinulle herää jotain kysyttävää kampanjoihin liittyen.

3. Mukavuus

Kotikonttorilla sinun ei tarvitse miettiä pukukoodeja. Asiakkaat eivät näe sinua puhelimessa. Voit siis valita kaikista mukavimmat vaatteesi ja jättää tukan kampaamatta, jos haluat. Mikäli sinulla on karvaturreja kotona, voit halutessasi silitellä lemmikkejäsi samalla, kun juttelet asiakkaiden kanssa.

4. Tuki

Vaikka meillä työ tehdäänkin kotoa käsin, emme jätä sinua koskaan yksin. Jokaisena työpäivänäsi sinua tsemppaa oma esihenkilö ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä vieläkin paremmaksi.

5. Vapaus

Olet vapaa tekemään työtä mistä tahansa. Voit asua kesät Kontulassa ja talvet Sallassa, työ muuttaa mukanasi uusiin maisemmin.

6. Monipuolisuus

Meillä on jatkuvasti käynnissä useita erilaisia kampanjoita, joten et koskaan joudu työskentelemään kuukausikaupalla saman projektin parissa. Ammattitaitosi kehittyy kohisten ja saat säännöllisesti uusia alkuja.

7. Selkeät tavoitteet

Oletko kyllästynyt kuulemaan kaunopuhetta strategioista, joilla muutetaan maailmaa? Meillä tavoitteet ovat realistisia ja selkeitä, ja mikä parasta, tuloksiin pääseminen riippuu vain sinusta itsestäsi. Tämä todella on työ, jossa vaivannäkö palkitaan.

8. Sosiaalisuus

Vaikka et Kotikonttorilla pääsekään kahvikoneelle vaihtamaan päivän juoruja, saat kuitenkin jatkuvasti jutella mukavien ihmisten kanssa puhelimessa. Samalla saat kuitenkin viettää päiväsi oman kotisi turvallisessa ympäristössä.

9. Vapaa-aika

Myyntityö on joskus stressaavaa ja asiakaskohtaamiset saattavat vaivihkaa viedä siivun myös vapaa-ajastasi. Meillä työaika loppuu juuri sillä sekunnilla, kun päätät laittaa koneen kiinni. Sen lisäksi, että saat itse määritellä työaikasi, saat myös nauttia vapaa-ajastasi täysin siemauksin.

10. Sopii kaikille

Kotikonttorilla työskentely sopii kaikille, etkä joudu kohtaamaan ikärasismia tai minkäänlaista syrjintää. Porukassamme on niin eläkeläisiä kuin opiskelijoitakin. Et myöskään tarvitse maisterin tutkintoa – joskin sellainen joillakin myyjillämme on.

Innostuitko? Jos uskot, että tärkeä, puhelimessa kotona käsin tehtävä työ on sinua varten, hae meille töihin!

Jätä hakemus

1

Apua ja sparrausta aina kun sitä tarvitset.

2

Töitä sen verran kuin haluat – täysi työviikko tai muutama päivä viikossa, sinä päätät.

3

Töitä ilman liikenneruuhkissa istumista, järkevämpää ajankäyttöä ja enemmän vapaa-aikaa.

4

Joustavuutta ja vapautta suunnitella omat työajat.

VISIO

Olla merkittävä ja luotettava Contact Center, joka tuottaa laadultaan, palvelultaan ja tuloksiltaan ylivoimaista palvelua.

MISSIO

Tuottaa hyvinvointia ja menestymistä koko sidosryhmälle.

Suomen Kotikonttori
ARVOT
Ihmislähtöisyys
Laadukkuus
Asiakaslähtöisyys
Rehellisyys
Lupausten lunastaminen

Suomen Kotikonttori Oy

Työajat arkisin klo 9.00 – 20.30 ja lauantaisin klo 10.00 – 16.00.

Ilta- ja viikonlopputyöt mahdollistavat entistä laajemman joustavuuden oman työajan suunnitteluun, ja tarjoavat lisätyömahdollisuuksia vaikkapa pienyrittäjille tai opiskelijoille.

Ratkaiset ongelmia asiantuntevasti ja luovasti.
Pystyt työskentelemään vähintään 10 tuntia viikossa.
Viihdyt puhelimessa sujuvaa suomea puhuen.
Olet itseohjautuva ja motivoitunut.
Asenteesi on rohkea ja hyväntuulinen.

Työskentelin ennen aluemyyntipäällikkönä eri firmoissa. 20 vuotta auton ratissa ja keskimäärin 100.000 ajettua kilometriä vuodessa alkoivat käydä hermoille. Myynnistä olen aina tykännyt, mutta reissaamisen takia aikaa perheelle jäi liian vähän. Olin ennakkoluuloinen puhelunmyyntiä ja markkinointia kohtaan, mutta toki tiesin, että alalla voi pärjätä hyvinkin. Kun etsin uutta duunia, motivoiva ja reilu palkkaus sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työaikaan olivat tärkeitä kriteereitä.

Onneksi päätin lähteä Kotikonttorin matkaan. Ensimmäisten kuukausien aikana oma minimipalkkatavoitteeni 2.500€/kk on mennyt kirkkaasti rikki –ja olen todellakin voinut vaikuttaa omaan työaikaani, niin kuin minulle luvattiin. Parasta on ollut se, että kun olen laittanut koneen kiinni, työasiat ovat saaneet jäädä. Osaltani voin lämpimästi suositella Kotikonttoria!

Jukka 57v, Uusimaa

Elän hektistä tradenomiopiskelijan elämää täällä Oulussa ja aika on kortilla. Usein myös rahat! Itse etsin työpaikkaa, jonka kautta olisin saanut muutaman satasen kuussa lisää käyttöbudjettiini. Opintotuella eläessä raha ei riitä kavereiden kanssa mukavien asioiden tekemiseen, vaan leffassa käynti, ulkona syöminen ja satunnaiset baari-illat saa unohtaa. Kurssien ja harrastusten takia en vaan voinut tehdä enempää kuin vain reilut 10 työtuntia viikossa, joten aika harva yritys oli valmis palkkaamaan minut. Satuin huomaamaan Kotikonttorin työpaikkailmoituksen ja olin sinne yhteydessä.

Puhelias kun olen, niin juttuun päästiin nopeasti ja luuloni siitä, ettei puhelinmyyntityöhön kouluteta, kumottiin Kotikonttorissa saman tien. Päätin lähteä mukaan ja sain erinomaisen alkukoulutuksen. Tukea ja lisävalmennusta olen saanut säännöllisesti aina, kun olen pyytänyt. Kuukausitienestini ovat olleet siinä 400€ – 600€ välissä, mikä on mielestäni tosi hyvin suhteessa tekemiini työtunteihin. Minulla on rauhallinen solukämppä ja oma huone, jossa laajakaistayhteys kuuluu vuokraan. Töiden aloitus sujui kyllä näppärästi, kun Kotikonttorin väki tarjosi läppärinkin. Kesällä kun on lomaa opiskelusta, ajattelin tehdä enemmän tunteja ja välillä toki lomaillakin ?

Hanna, 22v, Oulu

Muutama vuosi sitten valmistuneena ja nyt toista vuotta yrittäjänä fysioterapeutin sekä hierojan työtä tehdessäni, on oman yritystoiminnan raadollisuus tullut hyvin esille. Välillä on töitä ja asiakkaita enemmän kuin ehtisi hoitaa ja sitten on päiviä, jolloin on todella rauhallista. Mutta kulut juoksevat rauhallisempinakin päivinä, valitettavasti. Tuttava vinkkasi Kotikonttorista ja kehotti laittamaan sinne kyselyä. Sen verran hyvältä vaikutti, että päätin lähteä mukaan –ja nyt olen tehnyt Kotikonttorin töitä aina, kun omilta töiltäni olen ehtinyt. Olen laskuttanut työstäni Kotikonttoria sovitusti oman Y-tunnukseni kautta. Puhelias ja myyntihenkinen kun olen, nämä Kotikonttorin työt ovat olleet mukavaa vastapainoa omalle päätyölle.

Ritva 35v, Pirkanmaa

Uratarinat

Jätä työhakemus

  • Työ on myynti- ja markkinointityötä puhelimitse tietokoneen välityksellä
  • Kotikonttori tarjoaa työvälineet ja kattavan koulutuksen työhön. Riittää, että kotoasi löytyy rauhallinen työskentelytila sekä laajakaistayhteys
  • Tarjolla on kokoaikaista tai osa-aikaista työtä ja työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia
Suomen Kotikonttori

Y-tunnus 3088988-3

Lähetä meille sähköpostia

[fc id=’1′][/fc]

HAE TÖIHIN