Hae töihin

Susanna oli edellisessä työpaikassaan, kun kuuli, että Suomen toimintoja supistetaan ja hänen toimenkuvansa yrityksessä tulisi päättymään. Entinen ja tuleva työnantaja olivat kuitenkin järjestelleet asioita työntekijöiden parhaaksi ja kaikki sujui kuin rasvattu.

Kotikonttorin Tom Lindroos tuli esittelemään itsensä ja yrityksen meille ja tarjosi töitä. Kotikonttori oli jo pitkään tehnyt yhteistyötä silloisen työnantajani kanssa ja kuulimme, että sama työ voisi jatkua Suomen Kotikonttorin leivissä. Ja aika nopeasti tartuin tarjoukseen ja vaihdoin uudelle työnantajalle, kertoo Susanna.

Jotain uutta, jotain vanhaa

Perehdytystä ei juurikaan tarvittu, sillä työnkuva oli entuudestaan tuttu.

–  Projekti kaikkineen oli minulle entuudestaan tuttu, joten varsinaista perehdytystä ei tarvittu, Susanna kuvailee aloitustaan Kotikonttorilla.

Uutta oli toki talon tavat uusine työkavereineen. Susanna kehuu esimiesten olleen kuitenkin alusta asti mukavia, helposti lähestyttäviä ja avuliaita, ja se teki solahtamisesta työporukkaan äärimmäisen helppoa. Erityisesti Susanna arvostaa Suomen Kotikonttorin tarjoamaa mahdollisuutta etätyöhön. Edellinen työnantaja tarjosi etätyöhön mahdollisuuksia huomattavasti tiukemmin ehdoin. Susanna oli kuitenkin päässyt kokeilemaan yksintyöskentelyä kotona ja todella piti siitä.

– Säästän etätyötä tekemällä päivittäin kaksi tuntia aikaa ja tietenkin myös rahaa, sillä bensa- tai junamatkakuluja ei enää ole, Susanna summaa.

Etätöissä ei vaivaa myöskään yksinäisyys, sillä kollegan tai esimiehen saa aina tarvittaessa kiinni ja koulutuksissa tavataan myös isommalla porukalla.

Kaikkien kanssa on helppo ja kiva keskustella. Täällä on reilu meininki, kehuu Susanna.

Rytmi ja rutiinit luovat rakenteen työviikkoon

Susannan työhön kuuluu kuluttajien kontaktointi puhelimitse.

Vaatiihan tämä työ pitkäpinnaisuutta, ja tulee ymmärtää, että välissä on niitä huonoja päiviä, sanoo Susanna naureskellen omistavansa todennäköisesti lehmän hermot.

Minä en kyllä helposti suutu. Menen vain eteenpäin!

 Susanna myöntää, että kaikille yksintyöskentely ei sovi.

On totta, että fiilis etätyössä on erilainen. Nyt ei voi konkreettisesti astella pomon luo kysymään toimintaohjeita.

Susanna on kuitenkin luonut itselleen sopivan rytmin ja rutiinit, joka luo rakennetta ja raamit työviikolle. Työhuoneen Susanna on tehnyt kodin alakertaan – ja sinne työasiat jäävät.

– Työasiat saavat jäädä työhuoneeseen, eikä niitä muualla kodissa vatvota.

 Myös työergonomiasta on pidettävä huolta ja Susanna onkin asentanut itselleen kaksi näyttöä. Hän myös vaihtelee asentoa ja tekee välillä töitä seisten ja välillä istuen.

– Koko päivää ei kannata istua!

Työn rytmi on asettunut myös etätyössä.

Teen töitä kahdeksan tuntia päivässä. Aloitan aamulla yhdeksältä ja lopetan viiden maissa. Pidän tietenkin normaalin lounastauon ja yhden kahvitauon. Perjantaisin pääsen lopettamaan hieman aiemmin neljältä.

Työtä Susanna kuvailee joustavaksi ja monelle sopivaksi. Myyntihenkisyyttä ja tavoitteellisuutta työ toki vaatii.

Ensinnäkin tämän voi aloittaa nuorena, mutta eläkekään ei estä työn tekemistä. Mihinkään ei tarvitse lähteä, eikä autoa tarvitse, vaikka asuisi syrjemälläkin.

Susanna itse on tyytyväinen työhönsä ja valintaansa.

Ei minua muihin paikkoihin ole töihin haettu, hän toteaa ja kehottaa muitakin kokeilemaan töitä Kotikonttorilla.

Työt Suomen Kotikonttorilla

Meillä on kymmeniä Kotikonttoreita jo ympäri Suomen!

Suomen Kotikonttori on suomalainen suoramyyntiin ja -markkinointiin keskittynyt yritys. Meillä voit tehdä töitä siellä, missä ympäristö motivoi ja työt soljuvat arkesi kanssa – vaikka kotikonttorista Porista, Pihtiputaalta tai Balilta käsin – kunhan työympäristösi on rauhallinen. Voit hoitaa kaikki työsi perehdytyksestä lähtien omalta toimistoltasi. Tarvitset vain oman tietokoneen ja nettiyhteyden – aloittaa voit muutamassa päivässä.

Tarjoamme monipuolisia kuluttaja- ja yritysprojekteja – kerromme niistä mielellämme lisää.

Me tarjoamme vapauden lisäksi varmuutta elämääsi, ja siksi meillä on käytössä takuuprovisio. Etätyöstä huolimatta et ole yksin. Annamme täyden tuen päivittäiseen arkeesi.

Testaa sopiiko työ Kotikonttorilla sinulle!

Testaa tästä
HAE TÖIHIN